Muzica Preferata?

Venomous Delight .

Venomous Delight .
Cerneala.Multa editare.

vineri, 11 iunie 2010

Primele 2 meciuri.

Azi am vizionat 2 meciuri de la campionatul mondial.
Ca prima impresie asupra atmosferei.Superba!Niste stadioane extraordinare,multi spectatori(in jur de 90.000) si Vuvuzelele alea fac un zgomot asurzitor.Misto de echipele calificate.
1)Africa de Sud-Mexic 1-1
Un meci destul de slab cu ocazii de fiecare parte.Mexi a dominat oarecum autoritar prima repriza,dar scorul a fost deschis de echipa Africii de Sud,cu un gol la vinclu,o actiune frumoasa.Mexic a egalat repede,cu o iesire gresita la off-said.Stadionul?A fost arhi-plin,meciul,relativ slab pentru un nivel asa inalt...
Asteptam mai mult.

2)Franta-Uruguay.Aceasi poveste cu atmosfera ca si la primul meci,un stadion mai "gol"doar 75.000 de spectatori.Un meci destul de sters cu ocazii de fiecare parte,Franta meritand victoria.In minutul 75 este 0-0,un meci strans.Forlan a avut o ocazie in minutul 73,singura a Uruguayului.?Un sut din 14 metrii.Meciuri stranse,ca si cand ar fi eliminatorii.Suarez nu s-a vazut deloc pentru reprezentativa Uruguayului,dar sa speram ca in meciurile viitoare vom avea si niste spectacol.

Ca o concluzie dupa ce am vazut pe la televizor,dupa relatarile auzite de la putinii ziaristi trimisi acolo,atmosfera este vesela,dar cam trebuie sa tii mana pe portofel.
Propiile pareri?Stadioane extraordinare,inaugurate recent,localnici si nu numai dornici sa vada spectacol(ceea ce nu s-a prea intamplat!).O atmosfera chiar misto,dar abia au trecut 2 meciuri,sa le vedem pe restul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu